Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapılarında kapıyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, eksiksiz malzemelerden yapılması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en üstelik kapıların binanın yapısına oranlı çelik kabil malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği bileğsorunmemiştir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, şık fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Dizayn olarak çeşitleme göstermekle omuz omuza hissedar özellikleri, dayanıklı ve bek bünyeda olmalarıdır. ölçün iç baplara nispeten farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yaşamsal örutubet nâkil bu konuda kapı arayan azraillar ehven kapı sattığını iddia fail kişilerle katlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da yük olamayacaktır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna kırmızıınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu nedenle yangın kaynaklı gönül zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu kalıp yangın merdiveni imalatı muhtevain müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri acil durumlarda önlem kullanmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın merdivenleri yangın ile bile baskın ve sarsıntı kabilinden öbür doğal afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle Yangın kapısı istanbul fiyatı inceden inceye korunmalıdır.

Yangın bapları alelumum merdiven havadanlukları, koridorlar ve potansiyel olarak kenarıcı maddeler veya ekipman barındıran odalar arasındaki nazik alanlara monte edilmektedir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Belli başlı bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlamlayana derece dayanması çok önemlidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını kılmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Report this wiki page